Mostra’T 2017

Ja tenim novetats!

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

Dins la seva línia de suport a la creació i a les arts escèniques, el Centre Cívic Parc Sandaru convoca la VII edició del MOSTRA’T, amb l’objectiu d’oferir la SALA SANDARU com a espai d’exhibició per a companyies emergents interessades en presentar la seva obra davant de públic i professionals del sector.

1-            Podran presentar-s’hi totes les companyies que disposin d’un espectacle de teatre per mostrar i que compleixin les condicions i els terminis previstos en aquestes bases.

2-            Les obres de teatre seleccionades es presentaran un divendres dels mesos compresos entre setembre i desembre del 2017, a les 20.30h.

L’espai d’actuació serà la Sala Sandaru. Una sala amb capacitat per a 180 persones, escenari tipus rosco de 7m d’ample, 5m de fondària i 40 cm d’alçada, 2 vestuaris i equip d’il·luminació i so. Fitxa tècnica: http://bit.ly/raidersandaru

3-            Per participar caldrà omplir la fitxa d’inscripció (que es podrà trobar en aquesta mateixa pàgina a partir de l’1 de juny) i enviar el currículum de la companyia, dossier de l’espectacle, fitxa tècnica, material fotogràfic i vídeo no editat de l’espectacle.

4-            La presentació de les propostes serà de l’1 al 15 de juny del 2017. No s’acceptaran projectes que arribin després d’aquesta data.

5-            Les propostes s’hauran d’adreçar per correu electrònic a: artsesceniques@ccparcsandaru.cat o bé per correu ordinari a:   Arts escèniques. Sala Sandaru  C/ Buenaventura Muñoz, 21  08018 Barcelona

6-            Del total de projectes presentats a la convocatòria se’n farà una selecció. Tant les companyies escollides per participar a la mostra com les no seleccionades seran degudament informades per correu electrònic abans del 31 de juliol.

7-            Les obres poden ser en llengua catalana o castellana i hauran d’estar degudament autoritzades pels autors o propietaris dels drets de representació. En cas contrari la responsabilitat correrà a càrrec del grup participant.

8-            El centre cívic aportarà el material de llum i so del que disposi. El vestuari, l’escenografia, atrezzo i material tècnic específic necessari  correrà a càrrec dels participants. La sala estarà a disposició del grup des del matí fins l’hora de la representació. Totes les companyies hauran de disposar d’un tècnic de llum i so.

9-            Cada companyia podrà fer publicitat específica del seu espectacle. El centre cívic s’encarregarà de la difusió de la mostra a través de flyers, cartells i difusió a través de la web del centre cívic i les plataformes 2.0.

10-         Cada companyia rebrà el taquillatge íntegre aconseguit el dia de la seva participació al Mostra’T. La Sala Sandaru garantitza aportar la quantitat restant en cas de no arribar als 300€ a partir del taquillatge.

11-         A partir de votació popular, i de la decisió d’un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic i el món del teatre, s’atorgaran dos premis.

Premi Públic: Dotació econòmica de 200€.

Premi Mostra’T:  Aquest consistirà en formar part de la programació durant 4 dies (de l’1 al 4 març) al TEATRE EOLIA, en la possibilitat d’establir-se com a residència del gener al juliol del 2018 al Centre Cívic Parc Sandaru, actuar amb un nou espectacle dins el Mostra’T 2018, a més d’una dotació econòmica de 400€.

12-         El veredicte  es donarà a conèixer el mes desembre del 2017, en un acte de cloenda a la Sala Sandaru.

13-         Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, la qual es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants. Aquests seran degudament informats dels canvis.

Ompliu la fitxa d’inscripció:

32ampolles

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s