Qui som i què fem

Una de les línies més importants de treball al Centre Cívic Parc Sandaru són les arts escèniques. Des del centre cívic treballem cada dia per donar suport a la creació i a l’exhibició de nous projectes escènics.
cropped-dd552-sala2.jpg
Projectes escènics del Sandaru:
  • FragMenTs: cicle d’arts escèniques en format de cabaret on es combinen tot tipus de disciplines, teatre, dansa, clown, circ, música, màgia, etc. La combinació entre professionals i joves creadors novells és l’aposta que des del centre cívic Parc-Sandaru es vol portar a terme.
  • Cicle d’espectacles familiars PETIT SANDARU: Un diumenge al mes, d’octubre a abril es completa aquest cicle d’espectacles. A més dels propis espectacles, es concreten accions prèvies a les actuacions per contextualitzar la temàtica de les representacions i/o de l’eix temàtic que dóna argument a la temporada i crear un marc de referència atractiu pels infants.
  • Convocatòria Kinètic: És un projecte de suport a la creació en les arts escèniques. Kinètic és un espai obert als creadors en l’àmbit de les arts escèniques per a desenvolupar els seus projectes artístics. Un punt de trobada escènic on l’objectiu principal siguin les iniciatives que arrisquin en la producció, la investigació artística i en la creació contemporània. Es concreta en un període determinat d’assaig acordat entre la companyia i el centre cívic, i una programació entre els mesos de gener i maig dels diferents kinètics seleccionats. Les companyies reben suport a nivell tècnic, d’espai, de producció i de gestió. La convocatòria s’obre la primera quinzena de setembre.
  • Convocatòria Mostra’T: Projecte que pretén facilitar un espai d’exhibició per aquelles companyies que disposin d’un espectacle i que vulguin mostrar-lo. Els divendres a la tarda – nit, entre els mesos de setembre a desembre, es portarà a terme la mostra dels espectacles escollits. Cada companyia rebrà el taquillatge íntegre aconseguit el dia de la seva participació al Mostra’T. La Sala Sandaru garantitza aportar la quantitat restant en cas de no arribar als 300€ a partir del taquillatge. Al finalitzar el cicle a partir de votació popular i de la decisió d’un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic, s’atorgaràn premis a les companyies participants. D’aquests conjunt de premis, destaquem el Premi Mostra’T: aquest consistirà en la possibilitat d’establir-se com a residència de gener a juliol al Sandaru, formar part de la programació durant 4 dies (de l’1 al 4 març) al TEATRE EOLIA, a més d’una dotació econòmica de 400€.
  • Residències escèniques: Si tens entre mans un projecte de qualsevol disciplina artística i necessites un espai de creació, el Sandaru et dóna suport per a què puguis dur a terme les teves idees cedint-te un espai d´assaig. Posa’t en contacte amb el centre cívic i t’explicaran en que consisteix.
  • Utilització del teatre fora de la programació del centre cívic: Si tens un espectacle i necessites un lloc on exhibir-ho, i no tens possibilitat d’entrar en cap dels projectes anteriors, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i mirarem quines opcions podem oferir-te.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s