La Nit Més Llarga no s’oblida

La Nit Més Llarga, el nostre workshop teatral nocturn per a joves es celebra un cop l’any i aquesta edició ens va deixar amb ganes de duplicar o triplicar aquesta activitat. Però no ho farem, així estarem esperant aquesta magnífica nit cada dia i serà especial i irrepetible, com sempre. En aquesta ocasió, vam comptar amb la Miriam Escurriola, el Jorge Yamam-Serrano i l’Adeline Flaun com a guies dels fantàstics participants d’enguany. La claca final, la va oferir el Mostrem, l’espectacle que té lloc el dissabte al vespre, poques hores després d’una intensa nit de treball, on es veuen les creacions i el resultat de l’esforç i la creativitat.

Aquí pots veure imatges de La Nit Més Llarga que són testimoni d’aquesta bacanal teatral! I aquí imatges del Mostrem La Nit Més Llarga!

I volem donar per tancada aquesta jornada destacant com ens ensenyarà la Paula a continuació, també coneguda per #HistòriesPaula d’Instagram, que a l’ON Barcelona, al Time Out, i a Betevé (a partir del minut 9:10) es va fer difusió i promoció de #LaNitMésLlarga i estem molt contentes!

Gràcies a totes i tots per seguir apostant pel Sandaru i per les seves propostes més arriscades!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s