Kinètic Performàtic 2016

Performàtic, avui sí que sí.

A continuació podràs llegir les bases de la convocatòria de suport a la creació “KINÈTIC PERFORMÀTIC”. La Seca Espai Brossa i el Centre Cívic Parc Sandaru ens hem unit per crear aquest nou projecte, i el nostre objectiu és la teva Performance.

CONVOCATÒRIA “KINÈTIC PERFORMÀTIC”

Projecte de Suport a la Creació. “KINÈTIC PERFORMÀTIC” és una iniciativa del Centre Cívic Parc Sandaru en col·laboració amb La Seca Espai Brossa. Gener del 2016

Tens una sala blanca i buida
Tens una setmana… i estrenes a la Seca!
Què proposes?

Convocatòria dirigida a creadores i creadors que vulguin dur a terme una proposta escènica performàtica amb voluntat d’experimentació i investigació escènica, realitzant una setmana intensiva d’assajos a les instal·lacions del Centre Cívic Parc Sandaru i l’estrena a la Sala Palau i Fabre de La Seca Espai Brossa.

BASES

o El projecte ha de ser original, inèdit i no estrenat a Catalunya

o La seva mostra no podrà excedir dels 40 minuts

o Caldrà fer arribar al centre cívic per correu electrònic un dossier amb: Proposta de treball (objectius de la performance i desenvolupament); currículum de la performer/ el performer o la companyia (i currículum dels integrants de la mateixa); proposta de posada en escena; material de creacions anteriors (com a material de referència).

o Per a l’estrena de la peça a La Seca Espai Brossa es podrà utilitzar tot tipus d’elements d’atretzo però no es podrà emprar escenografia

El Centre Cívic Parc Sandaru i La Seca Espai Brossa ofereixen:

o Una setmana intensiva d’assajos a les instal·lacions del Centre Cívic (Del 4 d’abril a l’11 d’abril de 2016)

o Assaig entre el 12 i el 15 d’abril a la Sala Tallers de La Seca Espai Brossa

o Estrena de les tres performances seleccionades el dimarts 19 d’abril de 2016 a La Seca Espai Brossa

o Una beca de 150€ per projecte per donar suport a la producció de la performance

o L’ús d’un espai d’emmagatzematge per l’attrezzo de la performance durant la setmana d’assajos i fins el dia de l’estrena

o Suport personalitzat en funció a les necessitats de cada companyia

o Difusió de l’estrena de la peça (cartells i flyers, difusió als mitjans generals i del sector)

o Programadors del sector convidats a l’estrena a La Seca Espai Brossa.

o Taquillatge de l’estrena: El 70% serà per a les creadores/companyia. La companyia haurà de poder emetre factura a La Seca Espai Brossa.

Es seleccionaran 3 projectes d’entre tots els rebuts. El període de recepció de projectes serà del 10 de febrer al 10 de març de 2016. Per a la selecció de projectes es valorarà molt positivament l’interès artístic del projecte i l’adequació a les infraestructures del Centre Cívic i de la Sala Palau i Fabre de La Seca Espai Brossa.

Ens podeu fer arribar el dossier en format electrònic a: rosac@ccparcsandaru.cat amb l’assumpte “Convocatòria Kinètic Performàtic”.

Un cop rebudes les propostes i feta la selecció, es concertarà una entrevista amb les companyies i es farà la signatura d’acords i compromisos entre els sol·licitants i el centre.

Les companyies no seleccionades seran degudament informades per correu electrònic abans del 20 de març.

Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, la qual es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants. Aquests seran degudament informats dels canvis.

Podeu descarregar aquí les bases en format pdf de la convocatòria i el rider de la Sala Palau de La Seca Espai Brossa.

BASES Convocatòria Performàtic 2016

Fitxa tècnica La Seca Sala Palau 2016

26/1/2016

Performàtic!

Aquesta setmana publicarem les bases de la convocatòria de suport a la creació de performances “KINÈTIC PERFORMÀTIC”. Mentrestant, ens agradaria fer ressò d’una proposta cultural a l’Antic Teatre que ens sembla que t’agradarà tant com a nosaltres. Els propers dies 11, 12, 13 i 14 de febrer els de l’Antic porten a les TWINS EXPERIMENT, dues bessones de Madrid que han preparat un dispositiu performàtic al que han anomenat “CÓMO SE HACE UNA PERFORMANCE“. Amb uns referents com els que exhibeixen al seu blog (Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Cris Blanco, Play Dramaturgia…) creiem que valdrà molt la pena anar veure-viure el que aquestes bessones ens proposen.

Et deixem el teaser aquí per si t’animes! 🙂

 ———-> Tens una sala blanca i buida
——————————> Tens una setmana… i estrenes a la Seca!
—————> Què proposes?

La Seca Espai Brossa i el Centre Cívic Parc Sandaru ens hem unit per crear un nou projecte de suport a la creació i el nostre objectiu és la teva performance. Volem donar-te suport logístic i creatiu per dissenyar i assajar la peça i l’oportunitat d’estrenar-la a La Seca Espai Brossa per mostrar-la al públic i als professionals del sector.

Ben aviat obrirem convocatòria!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s