LA SALA SANDARU & EL TEATRE EÒLIA

 

Llançament a Eòlia.jpg

Hi ha vincles que són molt forts. Relacions que s’enforteixen dia a dia i que són molt positives. La nostra relació amb el Teatre Eòlia és d’aquestes, de les que vols cuidar molt i amb la que et sents còmode.

La Sala Sandaru i la companyia guanyadora del Premi Mostra’T tenen la sort de beneficiar-se d’aquesta feliç unió i molts seran els espectadors i espectadores que del 28 de febrer al 3 de març sortiran satisfets del Teatre Eòlia. El que es podrà veure aquests dies és l’espectacle “Llançament” de la companyia La Llarga, que va néixer al 2014, sent aquest ja el seu segon espectacle consolidat.

Clicant aquí podreu aconseguir entrades per “Llançament”, que com deveu recordar, va ser un dels espectacle seleccionats dins de la convocatòria d’exhibició d’arts escèniques del Centre Cívic Parc Sandaru, el que anomenem el Mostra’T. Al finalitzar el cicle aquesta peça es va endur el Premi Mostra’T a la nostra gala anual, que es tradueix en formar part de la programació durant 4 dies al Teatre Eòlia, la possibilitat d’establir-se com a residència del gener al juliol del 2019 al Centre Cívic Parc Sandaru, a més d’una dotació econòmica. Una empenta per seguir engegant projectes interessants.

Dit això, els que encara no hagueu vist l’espectacle, us animem a que visqueu aquesta experiència teatral radiofònica singular i us deixem algunes imatges de quan van actuar a la Sala Sandaru.

Llançament
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s