UNA NIT INTENSA!

La NIT MÉS LLARGA s’ha realitzat una edició més amb èxit i ja tenim ganes de tornar-la a viure, sobretot ara que han passat uns dies i hem pogut descansar i dormir!

En aquesta ocasió, a més de comptar amb tres guies molt compenetrats (Martí Torras Mayneris, Sonia Espinosa i Davo Marín) i un grup de joves molt enèrgics, també vam tenir com a participant a una estudiant de filosofia aficionada al teatre i que forma part d’una iniciativa impulsada per RECOMANAJúlia Boixader és una de redactores de la NOVAVEU, un programa formatiu que vol apropar-se al públic més jove.

Així doncs, com esperàvem amb candeletes, aquí tenim la crònica d’una nit molt especial, escrita per una una noia que ha viscut en la seva pròpia pell l’experiència. I ens quedem amb una de les seves impressions, extretes de l’artícle que podeu consultar de forma íntegre clicant aquí:

““La nit més llarga” és un chute d’adrenalina; una proposta divertida, engrescadora i intensa, ideal per a joves aficionats al teatre, hagin tingut o no experiència prèvia actuant.”

Aquí us deixem també unes quantes imatges per a recordar els bons moments!

La Nit Més Llarga
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s