LA NIT MÉS LLARGA 2018 presenta…

Martí Torras Mayneris, Sonia Espinosa i Davo Marín! Aquests seran els tres nous cracks de l’escena amb els que comptarem per conduir la propera edició de “La nit més llarga”!

Una cita ineludible per a tots els joves amants del teatre! Molt aconsellable per als més curiosos i arriscats i a un preu de 10€ (subvencionat pel Districte de Sant Martí)!

Una experiència teatral concentrada en una nit on tindràs l’oportunitat de viure tot el procés teatral des de la creació fins la presentació de la seva peça davant del públic. La interpretació, la direcció i la dramatúrgia seran les grans protagonistes d’aquesta vetllada, i comptarem amb el suport i els coneixements de grans professionals del món del teatre.

El workshop s’iniciarà a les 23.59h del 29 de juny i finalitzarà el dia següent les 6 del matí. El dissabte 30 de juny presentarem al públic el resultat d’aquest procés creatiu, concretat en peces de micro-teatre als espais del Sandaru.

INSCRIPCIONS DEL 4 AL 23 DE JUNY!

Per a més informació pots enviar-nos un mail a info@ccparcsandaru.cat o trucar-nos al 933090635 i mirarem de resoldre tots els teus dubtes.

Sobretot, no deixis de mirar el nostre blog especialitzat en arts escèniques per estar sempre al dia!!

destacatsNITMESLLARGA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s