RAGAZZO

El dijous 22 de març a les 20 h vam tenir la sort de completar el dia amb “Ragazzo”, i és que com ens diu el text creat per la Lali Álvarez en boca de l’Oriol Pla, als dijous sempre passen coses bones. En aquesta ocasió, gràcies al circuit estable del BCN Districte Cultural.

Parlar de tragèdies recordant la vida, sense deixar que la foscor dels fets esborrin la persona, és una tasca necessària i alhora difícil. I en aquesta obra que ja porta recorregut un bon camí per diferents sales i que encara li queda un bon tros, fins i tot l’humor hi té cabuda. En el col·loqui post-funció, vam descobrir com l’Oriol Pla li dona al text una dimensió que ni la pròpia autora era conscient que podia existir, la comèdia i l’alegria pròpies de la joventut també hi són presents gràcies al carisma de l’actor, que ens atrapa, commou, i ens fa empatitzar amb un personatge que poc té de fictici. El conjunt de l’obra és com una gran constel·lació on es reflexiona sobre diferents temes, detalls, que no són triats a l’atzar, tots ells es nodreixen de fonts properes i no tan properes, però reals.

El context de Carlo Giulani, com se’n va parlar també al col·loqui, malauradament està molt present i és que aquesta obra des de l’1 d’octubre com deia la Lali Álvarez, ressona duna altre manera. Els espectadors assimilem el món de Carlo i el malestar que l’envolta com a propi, vivim i entenem la seva angoixa. L’Oriol Pla, ell sol, és capaç de transportar-nos a diferents escenes, personatges i sentiments, envaint tot l’escenari, no et manca res i t’arriba tot fins a remoure’t.

Aquí us deixem unes imatges, un petit fragment d’aquest col·loqui, i una recomanació: anar a veure l’obra!

ESCÈNIC presenta: "Ragazzo"

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s