Trimestre Kinètic!

sandaru_kinetic_hor_Fblanc.jpg

Durant tot l’any, al Sandaru oferim suport a les companyies joves i emergents , però, especialment, els projectes seleccionats dins de la convocatòria Kinètic tenen un pes important dins la programació cultural de la Sala Sandaru.

Cinc són els projectes seleccionats dins la convocatòria del Kinètic 2016-2017, que cada any s’obre al setembre. Les companyies seleccionades comencen assajos a partir de novembre i estrenen a la Sala Sandaru entre els mesos de febrer i maig.

Anoteu-vos la data d’estrena a la Sala Sandaru dels espectacles seleccionats:

La companyia Cos de Lletra presenta “Objetos punzantes. LAS ÁVIDAS RAÍCES” de Ruth Vilar, el pròxim 17 de febrer. L’espectacle gira entorn del vincle ferm i entortolligat que uneix una MARE i el seu FILL.

El 3 març, i dins de la setmana de la Dona, el Col·lectiu Lilith presentarà “Indòmita”, una reflexió crítica, àcida, còmica i personal al voltant de la situació actual del gènere femení a la nostra societat occidental.

Tres setmanes després, la ballarina Lidia Moraño es presentarà “Reaccionari”. Aquest espectacle de dansa i improvisació és un diari d’accions d’identitat, tant conegudes com imprevistes, que recull on es mira un cos quan intenta transformar-se.

I ja de cara al trimestre vinent dos projectes més seran els que estrenaran a la Sala Sandaru. D’una banda, el 21 d’abril es presentarà “No et diré el que vols sentir” d’Helena Codorniu. Un espectacle format per quatre peces breus que ens parlen dels temors que solen dinamitar la majoria de relacions de parella: la por a ser traït, la por a què diran, la por a estar sol i la por a perdre el tren.

I com a últim Kinètic de l’any, la cia. B de Bareka, ens presenta “Ferides” de Sílvia Navarro el 12 de maig. Una història basada en fets reals on les mentides d’una filla als seus pares la porten a la planificació i a l’intent d’assassinat d’aquests. Una obra sobre el naixement dels monstres.

Diverses disciplines, llenguatges i tècniques aplicades a les arts escèniques composen el Kinètic 2016-2017. Però segur que els espectacles no deixen indiferents a ningú.
Us hi esperem!
//giphy.com/embed/DtC5NhqTflcGY

via GIPHY

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s