L’estiu que comença al Sandaru

Punts de Rèplica, La Nit Més Llarga, la selecció dels espectacles del Mostra’t i els assajos de Parking Shakespeare: tot això està passant aquest mes al Sandaru, OMG!

El passat dijous 30 de juny vam celebrar la primera edició del Cicle PUNTS DE RÈPLICA. L’objectiu era mostrar en una sola tarda els processos creatius de tres companyies residents al Sandaru: Cia Georgette and Miss Wolf, Cia Juan Preciado i Cia EL MARTELL.

Punt de rèplica 180

Les noves dramatúrgies, el feminisme i la crida al públic més insurrecte van ser elements comuns en tots tres fragments, i la xerrada post-assaig va donar peu a reflexions interessants al voltant del fet teatral (tot el teatre és polític? volem alliçonar a l’espectador o, pel contrari, volem compartir un moment, una expressió, comunicar-nos sense més pretensions?).

El divendres 1 de juliol continuàvem amb el workshop teatral nocturn LA NIT MÉS LLARGA 2016. Va ser una nit de creació intensíssima acompanyades per les professionals Eva Marichalar, Iván Morales i Aleix Fauró.  L’endemà es van mostrar les peces creades al públic i vam poder gaudir no només d’un procés creatiu molt interessant, també d’uns resultats sorprenents. Felicitats tant a les participants com a les professionals! Molt bona feina!

NIT LLARGA 055

I, mentrestant, ens hem estat reunint amb el jurat de la convocatòria Mostra’t i veient als Parking Shakespeare assajant de nou a casa amb l’espectacle “Les alegres Casades de Windsor”, dirigit per Marc Rosich.

Conclusions del mes:

  1. Al Sandaru ens apassionen els processos creatius
  2. Cada dia estem acompanyades per projectes més interessants
  3. Definitivament som addictes a les arts escèniques, ja no hi ha marxa enrera 🙂

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s