El KP 2016 ho va petar :)

2/5/2016

Performer!!!

La primera edició del KINÈTIC PERFORMÀTIC ha estat tot un èxit. El 19 d’abril es van estrenar a La Seca Espai Brossa les 3 peces que enguany han rebut el suport a la creació (“Membrana Mágica”, “El sueño de los justos” i “Pulsió”).

Aquí tens un video-resum ben boniquet, a veure què et sembla. 🙂

A les tres hi vàrem trobar trets diferencials importants: mentre que Sachiko Fullita i Vanesa Sandín (“Membrana Mágica“) gaudien d’un espai més instal·latiu i museogràfic i explicaven el relat de la seva investigació en un to que fugia absolutament de la teatralització, l’equip de “El sueño de los justos” (Successos Efímers) ens mostrava un treball coreogràfic més partituritzat en el qual el món dels somnis era el gran protagonista. Per últim, l’equip de “Pulsió” (Piròmana d’Argos, Primo Gabbiano, Visual Pal) van fer un exercici de fidelitat absoluta al concepte de performance, mesclant tres disciplines en rigorós directe i amb només algunes pautes temàtiques i estructurals per a desenvolupar la peça.

Una primera edició mot completa que ens fa agafar embranzida per a seguir treballant en la següent… PERFORMATIVES AL PODER!!! 🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s