Com un vendaval arriba el tercer trimestre

Pràcticament sense esperar-ho, quasi com un vendaval,  ha arribat el tercer trimestre. Junt amb la calor i el bon temps tenim un munt de propostes per veure, per gaudir, però també propostes per experimentar i per reflexionar. Ens llegiu?

Ja a la recta final dels Kinètics, el passat 15 d’abril la Cia Laura Llimona estrenava la IMG_3793seva adaptació monologada de “Yerma”. Laura Llimona, sota la direcció de Jordi Godall, ens mostra una Yerma plena de vida, plena de necessitat, de límits i de controvèrsia. Una adaptació pensada per poder-se representar a qualsevol espai, i sense condicionaments tècnics.

 

I acabarem els Kinètics d’aquest any, amb la Cia La picor, una companyia jove que, inspirant-se en els mites d’Andròmaca i la guerra de Troia, presentaran “Els bons fills“. Una obra coral amb un repartiment jove que estrenaran a la Sala Sandaru el pròxim divendres 6 de maig a les 20.30h.collagetots2

Però no acaba aquí el Kinètic! Aquest any, paral·lelament, s’ha gestat un nou projecte, del qual ja n’hem vist els seus fruïts. És el Kinetic Performàtic, projecte amb dues potes, u12987227_1069858349756028_8719159041556471933_nna al Sandaru i l’altra a la Seca-Espai Brossa. Un projecte col·laboratiu entre aquests dos espais,el qual ha donat l’oportunitat  a tres companyies de crear i experimentar durant tota una setmana una performance i mostrar-la a públic el 19 d’abril. Les tres
performances sorgides de la convocatòria són “Membrana mágica(Sachiko Fullita i Vanesa Sandín) ; “El sueño de los justos” (Successos Efímers) i “Pulsió” (Piròmana d’Argos, Primo Gabbiano i Visual Pal). Una experiència única, on a partir del suport a la creació, es permet als artistes començar amb una línia i una aposta de treball, confrontar-la amb públic i viure el feed-back.

Un altre projecte que ens encanta portar-lo a la pràctica és visitar altres sales de teatre. Aquest trimestre “El Sandaru va al teatre” visitarà el TNC. Els amics i amigues del Sandaru, tindran l’oportunitat per un preu molt assequible de veure “Victòria” de Pau Miró, el 12 de maig a les 20h.

I continuant amb les col·laboracions, aquest any un dels espectacles de BarribBlau_2rossa 2016 tindrà un espai a la Sala Sandaru.  El divendres 13 de maig a les 20h., sota la direcció de la Paula Ribó i la Judit Colell, la Lluna Gay i la Marta Aguilar ens
transportaran a l’univers brossià a partir de l’obra  “Cinco tonos del color azul”.

Sembla molt, però encara hi ha més per tots els gustos, i edats… continueu llegint.

La primera nit de juliol, tornarem a viure l’experiència única de passar-nos tota una nit fent teatre. Per segon any consecutiu “La nit més llarga“, projecte del Sandaru, tornarà a omplir la nit de vida, d’experiències i de creació escènica. 30 joves, entDSCF1979re els 18 i els 25 anys, acceptaran el repte proposat des del Sandaru: passar tota una nit en vetlla creant petites peces de microteatre que mostrarem a públic l’endemà. I ja tenim l’equipasso de professionals que ens acompanyaran aquella nit, pareu orella que anem fortes: Eva Marichalar, Lali Álvarez i Aleix Fauró! Estigueu atentes que us anirem informant de com fer les inscripcions.

Sorgida d’aquesta primera experiència de La Nit Més Llarga, ens arriba la primera posada en públic del treball de la nova Companyia Jove del Sandaru, la Cia. Art del Triomf. Una companyia oberta a joves entre els 16 i els 22 anys, que el dilluns 30 de maig a les 19.30h ens mostrarà el seu treball “Vist o no vist“, peces breus d’Alfred Ramos.

Amb ganes ja de vacances i d’estiu, encara donarem sortida a un nou projecte: el cicle Punts de Rèplica. Un espai escènic per aquelles companyies residents al Sandaru que tenen com a comú denominador el teatre com a eina transformativa. Un teatre amb esperit crític, que ens parla de canvis, de valors obsolets, i de recerca deElMartellSandaru1 nous models. Començarem amb la Cia. el Martell, que farà un assaig obert de “Y-X o La fidelitat
dels cignes negres” el dijous 30 de juny a les 20h.  L’endemà, 30 de juny a les 20h,
dues companyies ens mostraran fragments dels espectacles que estan treballant. Són la Cia Georgette and Miss Wolf  amb l’espectacle “Hybris” i la Cia Juan Preciado amb “Invertebradas”.

I per últim, tot i que no menys important, acollirem en obert el treball final  del laboratori de creació amb joves estudiants de teatre, que la companyia La Barni ofereix com a punt de partida per crear el seu espectacle professional de la versió musical de “La filla del mar”. Serà el 28 de juliol a les 20h.

I després de tot això… necessitarem recarregar piles!

I amb ganes d’oferir-vos el nou trimestre… amb Mostra’t, Party  i Gala!

party-reply-gif

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s