mostra’T 2014

Ja tenim aquí la convocatòria per a la nova edició del mostra’T.

Com ja sabeu, de totes les companyies que es presentin, es farà una selecció de cinc companyies que representaran el seu espectacle un divendres a les 21h, en el quart trimestre del 2014. Entre les votacions del públic i del jurat, s’escollirà una companyia guanyadora.

I aquest any, novetats interessants per als guanyadors… Com ara la dotació econòmica de 300€, o la presentació de l’espectacle a la Nau Ivanow. I com sempre, continuem oferint als guanyadors residència del gener al juliol del 2015, i actuar directament amb el nou espectacle dins el Mostra’T 2015.


Aquí teniu les bases:

Dins la línia de suport a la creació i a les arts escèniques, el centre cívic Parc-Sandaru convoca la IV edició del MOSTRA’T, amb l’objectiu d’oferir la SALA SANDARU com a espai d’exhibició a aquelles companyies que vulguin presentar la seva obra davant de públic i professionals del sector.

1.      Podran presentar-s’hi totes les companyies de teatre amateur, semiprofessional o professional que disposin d’espectacle, i que compleixin les condicions i els terminis previstos en aquestes bases. 
2.   Les obres de teatre seleccionades es presentaran un divendres dels mesos compresos entre setembre i desembre del 2014, a les 21h. L’espai d’actuació serà la Sala Sandaru. Sala amb capacitat per a 180 persones, escenari tipus rosco de 7m d’ample per 5m de fondària i 40cm d’alçada, 2 vestuaris i equip d’il·luminació i so. Pots consultar la fitxa tècnica: http://bit.ly/1gfdgGt
3.      Per participar-hi caldrà omplir la fitxa d’inscripció que trobaràs a continuació, i enviar currículum de la companyia, dossier de l’espectacle, fitxa tècnica i material fotogràfic i vídeo en el cas que se’n disposi.
4.       La  presentació de les propostes serà del 16 al 30 de juny del 2014. No s’acceptaran projectes que arribin després d’aquesta data.
5.      Les propostes s’hauran d’adreçar per correu electrònic a krisb@ccparcsandaru.cat
O per correu ordinari: Kris Broto
Centre Cívic Parc-Sandaru
C/ Buenaventura Muñoz, 21 – 08018 Barcelona
Tel.: 93 309 06 35 – krisb@ccparcsandaru.cat
6.    Del total de projectes presentats es farà una selecció. Tant les companyies escollides per participar a la mostra com les no seleccionades, seran degudament informades per correu electrònic abans del 31 de juliol.
7.      Les obres poden ser en llengua catalana o castellana i hauran d’estar degudament autoritzades per llurs autors o propietaris dels drets de representació. En cas contrari la responsabilitat correrà a càrrec del grup participant.
8.   El centre cívic aportarà el material de llum i so de què en disposi. El vestuari, l’escenografia, attrezzo i material tècnic específic necessari per a la representació correrà a càrrec dels participants. La sala estarà a disposició del grup des del matí fins l’hora de la representació. Totes les companyies hauran de disposar d’un tècnic de llum i so.
9.     Cada companyia podrà fer publicitat específica del seu espectacle. El centre cívic s’encarregarà de la difusió de la mostra a través de flyers, cartells i difusió a través de la web del centre cívic i les plataformes 2.0.
10.  Cada companyia rebrà el taquillatge íntegre aconseguit el dia de la seva participació al Mostra’T
11.  A partir de votació popular i de la decisió d’un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic, s’atorgarà un premi. Aquest consistirà en la possibilitat d’establir-se com a residència del gener al juliol del 2015 al centre cívic Parc-Sandaru i presentar l’espectacle a la Nau Ivanow, actuar amb un nou espectacle dins el Mostra’T 2015, a més d’una dotació econòmica de 300€.
12.  La companyia guanyadora es donarà a conèixer el 13 de desembre a les 19.30h., en un acte de cloenda a la Sala Sandaru.
13.   Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, la qual es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants. Aquests seran degudament informats dels canvis.
14.   La participació al mostra’T 2013 suposa l’acceptació plena de les bases.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s