Fins l’1 de juliol Convocatòria del mostra’T

Us deixem les bases del  mostra’T. 
Recordeu, teniu temps d’entregar els vostres projectes fins l’1 de juliol.
Esperem que sigui del vostre interès.

Des del centre cívic Parc-Sandaru, treballem dia a dia per buscar noves fórmules amb les quals donar suport a les arts escèniques i a tots aquells grups i companyies.

Mostra’T és un projecte que ofereix un espai d’exhibició per  aquelles companyies que disposin d’un espectacle i que vulguin mostrar-lo.  Esperem els vostres projectes!
 1.  Podran presentar-s’hi totes les companyies de teatre amateur, semiprofessional o professional que disposin d’espectacle, i que compleixin les condicions i els terminis previstos en aquestes bases. 
 2.  Les obres de teatre seleccionades es presentaran els divendres  a les 21h, de setembre a desembre   del 2012.
 3.  Per participar-hi caldrà omplir la fitxa d’inscripció que es pot trobar a http://escenicsandaru.blogspot.com/p/fitxa-mostrat.html, i enviar currículum de la companyia, dossier de l’espectacle, fitxa tècnica i material fotogràfic i vídeo  en el cas de que es disposi.
 4.  La  presentació de les propostes finalitzarà  el’1 de juliol de 2012. No s’acceptaran projectes que arribin després d’aquesta data.
 5. Les propostes s’hauran d’adreçar per correu electrònic a krisb@ccparcsandaru.cat
  O per correu ordinari: Kris Broto
  Centre Cívic Parc-Sandaru
  C/ Buenaventura Muñoz, 21 – 08018 Barcelona
  Tel.: 93 309 06 35 – krisb@ccparcsandaru.cat
 6. Del total de projectes presentats es farà una selecció. Tant les companyies escollides per participar a la mostra com les no seleccionades, seran degudament informades per correu electrònic abans del 31 de juliol.
 7.  Les obres poden ser en llengua catalana o castellana i hauran d’estar degudament autoritzades per llurs autors o propietaris dels drets de representació. En cas contrari la responsabilitat correrà a càrrec del grup participant.
 8.  El centre cívic aportarà el material de llum i so del que disposi. El vestuari, l’escenografia, attrezzo i material tècnic específic necessari per a la representació correrà a càrrec dels participants. La sala estarà a disposició del grup des del matí fins l’hora de la representació. Totes les companyies hauran de disposar d’un tècnic de llum i so.
 9.  Cada companyia podrà fer publicitat específica del seu espectacle. El centre cívic s’encarregarà de la difusió de la mostra a través de flyers, cartells i difusió a través de la web del centre cívic i les plataformes 2.0.
 10. A partir de votació popular i de la decisió d’un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic, s’atorgarà   un premi. Aquest consistirà en la possibilitat d’establir-se com a residència de gener a juliol del 2012 al centre cívic Parc-Sandaru. Cada companyia rebrà una quantitat econòmica en funció del taquillatge aconseguit.
 11.  Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, la qual es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants. Aquests seran degudament informats dels canvis.
 12.  La participació al mostra’T 2012 suposa l’acceptació plena de les bases. 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s