Projectes escènics al Sandaru

Una de les línies més importants de treball al centre cívic Parc-Sandaru són les arts escèniques. Des del centre cívic treballem cada dia per donar suport a la creació i a l’exhibició de nous projectes escènics.
Projectes d’arts escènics del Sandaru:
  • FragMenTs: cicle trimestral d’arts escèniques en format de cabaret on es combinen tot tipus de disciplines, teatre, dansa, clown, circ, música, màgia, etc. La combinació entre professionals i joves creadors novells és l’aposta que des del centre cívic Parc-Sandaru es vol portar a terme.
  • Cicle d’espectacles familiars: Un diumenge al mes, d’octubre a abril es completa aquest cicle d’espectacles. A més dels propis espectacles, es concreten accions prèvies a les actuacions per contextualitzar la temàtica de les representacions i/o de l’eix temàtic que dóna argument a la temporada i crear un marc de referència atractiu pels infants.
  •  Kinètic: És un projecte de suport a la creació en les arts escèniques. Kinètic és un espai obert als creadors en l’àmbit de les arts escèniques per a desenvolupar els seus projectes artístics. Un punt de trobada escènic on l’objectiu principal siguin les iniciatives que arrisquin en la producció, la investigació artística i en la creació contemporània. Es concreta en una programació anual estable i de qualitat de diferents arts escèniques. Les companyies reben suport a nivell tècnic, d’espai, de producció i de gestió. Hi ha dos convocatòries anuals.
  •  Mostra’t: Projecte que pretén facilitar un espai d’exhibició per aquelles companyies que disposin d’un espectacle i que vulguin mostrar-lo. Els divendres a la tarda – nit, entre els mesos de setembre a desembre, es portarà a terme la mostra dels espectacles escollits. A partir de votació popular i de la decisió d’un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic, s’atorgarà un premi. Aquest consistirà en la possibilitat d’establir-se com a residència de gener a juliol del 2012 al Sandaru, i la d’actuar dins la programació del centre cívic.
  • Residències escèniques: Si tens entre mans un projecte de qualsevol disciplina artística i necessites un espai de creació, el Sandaru et dóna suport per a què puguis dur a terme les teves idees cedint-te un espai d´assaig.  L’únic requisit que et demanem és que ens donis puntualment un cop de mà en tasques d’organització internes.
  • Utilització del teatre fora de la programació del centre cívic:
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s